Klein begonnen, als initiatief om de vrachtauto’s en chauffeurs uit Oekraïne die in Schaijk kwamen om hun goederen af te leveren, vól te laten terug rijden naar hun thuisland. Voorzien van geld en voedsel voor onderweg, en de hoognodige hulpgoederen voor Oekraïne. 


Dankzij goede contacten in Oekraïne, contacten met ondernemers in Schaijk en omgeving en een groeiend aantal vrijwilligers, is dit initiatief inmiddels uitgegroeid tot Stichting Noodtransport Oekraïne, gericht op het verzorgen van transport naar Oekräine.


Nieuwsgierig naar wat wij precies doen en waar we voor staan? Kijk vooral even op de "meer info" pagina op deze website.


Wil je onze organisatie steunen met geld of hulpgoederen? Neem contact op via: info@noodtransportoekraine.nl


20

Wie zitten er achter de stichting?

Lecaro BV uit Schaijk


Alexander van Laak (Voorzitter)

Rotaryclub van Schaijk - Land van Ravenstein


Theo de Hosson (Bestuurslid)

Marien Nass

Mark van Zummeren

Dominicus van Schaick

Lecaro BV uit Schaijk


Rob van Berloo (Penningmeester)

VAEX uit Reek


Leo Govers (Bestuurslid)

Dirk Govers

Toon Geenen

Pim Govers


Gemeente Maashorst


Mikey Kager (Secretaris)


Aggie Beerthuijzen

Ingrid Verkuijlen

Inna Pavljuk

Willem van Tilburg

StiMiRo

Marco Leemhuis

Mimi van der Meer

Hoe kan jij helpen?

Transport kosten

Zoals je verder kan lezen op de site, kost een transport naar Oekraïne € 2200,-. Met donaties kunnen we de volgende transportkosten bekostigen en kunnen de vrachten richting Oekraïne blijven plaatsvinden. Donaties kunnen gedaan worden via (t.n.v. Stichting Noodtransport Oekraïne):

IBAN: NL71ABNA0110045394
BIC: ABNANL2A

Iedere Euro is mooi meegenomen.Zegt het voort...

In heel Nederland vinden verschillende mooie initiatieven plaats om spullen te verzamelen voor de mensen in Oekraïne. Vaak staan er pallets vol bruikbare spullen, maar heeft men geen idee hoe men de spullen op de juiste plek krijgt. Verwijs mensen naar ons iniatief, wellicht kunnen wij het transport uit handen nemen.Spullen doneren

Heb je bruikbare goederen die je graag wil doneren en laten transporteren naar Oekraïne? Neem dan contact met ons op via: info@noodtransportoekraine.nl